Stageplaatsen voor het studiejaar 2024-2025

Villa Kinderfunt heeft plek voor een BOL stagiaire Administratief medewerker.

Indien je op zoek bent naar een tweede- of derdejaars stageplaats (financieel) administratief medewerker voor 16 a 24 uur per week, verdeeld over twee of drie dagen, kijk dan bij de vacatures voor de volledig vacaturetekst.

 

Op dit moment hebben wij 1 BOL stageplek beschikbaar voor de opleiding Pedagogisch Werk-4. Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen, stuur dan een email naar personeelszaken@villakinderfun.

 

Wanneer je in het laatste jaar van de Pedagogisch Werk 3 of 4 opleiding zit en op zoek bent naar een BBL leer-werkbaan, stuur ons dan een open sollicitatie met CV.

Mocht je in de afstudeerfase zitten van de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 of 4 en na diplomering beschikbaar zijn voor een baan in de kinderopvang, stuur dan een e-mail met motivatie en een curriculum vitae naar personeelszaken@villakinderfun.nl t.a.v. personeelszaken. Ook als je binnenkort afstudeert als Onderwijsassistent of een andere opleiding die kwalificeert binnen de CAO Kinderopvang, dan kun je ons een sollicitatiebrief met CV sturen.

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.