Inschrijfformulier

U kunt uw kind inschrijven door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Het is belangrijk dat u alle gegevens invult en het formulier daarna per post of e-mail naar onze organisatie stuurt. Aan de inschrijving zijn eenmalige administratiekosten verbonden (zie het menu Tarieven). Inschrijving verplicht u echter tot niets. U ontvangt van ons een offerte en plaatsingsovereenkomst. Wanneer u daarmee akkoord bent komt de plaatsing van uw kind tot stand.

In de meeste gevallen kan uw kind snel worden geplaatst, maar mocht er onverhoopt een wachtlijst zijn, dan wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst op datum binnenkomst van uw inschrijfformulier. Voor het inschrijven kunt u gebruik maken van onderstaande inschrijfformulieren:

Inschrijfformulier Kinderdagopvang (KDV)
Inschrijfformulier Buitenschoolse opvang (BSO)

Wanneer uw kind is geplaatst op Villa Kinderfun en u wilt een contractwijziging aanvragen, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande aanvraagformulier. Aan een contractwijziging zijn administratiekosten verbonden (zie het menu Tarieven).

Aanvraagformulier contractwijziging

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.