Rondleiding

Wanneer u graag eerst een kijkje wilt nemen op onze locatie en kennis wilt maken met onze medewerkers kunt er voor kiezen om vrijblijvend rondgeleid te worden.

In verband met corona en personele krapte hebben wij onze werkwijze tijdelijk aangepast. Belangstellenden verzoeken wij om een inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst daarvan wordt u op een wachtlijst geplaatst. Als er een concrete plek vrij komt die past bij uw inschrijving, nemen wij contact met u op. Op dat moment krijgt u alsnog de gelegenheid voor een rondleiding, waarna u een beslissing kunt nemen over uw inschrijving. Bij een positieve beslissing van uw kant kunnen wij een offerte en een plaatsingsovereenkomst voor u opstellen.

Houdt u rekening met onze coronamaatregelen.

{formulier-2}

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.