Persoonlijke begeleiding Kinderopvangtoeslag

De Belastingdienst/Toeslagen wil ouders zo goed mogelijk helpen bij het regelen van hun kinderopvangtoeslag.

Wanneer u wat extra hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag heeft Villa Kinderfun de mogelijkheid om u voor persoonlijke hulp en begeleiding aan te melden bij de belastingdienst. Als u dat goed vindt, zal de Belastingdienst/Toeslagen u na de aanmelding bellen en samen met u de toeslag bespreken.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u een email sturen naar administratie@villakinderfun.nl. Wij kunnen u dan helpen om een Aanmeldformulier in te vullen en dit naar de belastingdienst sturen.

 

Proefberekening Kinderopvangtoeslag

Als u wilt weten hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen, kunt u op de website van de belastingdienst een proefberekening maken. Klik hier om naar de website van de belastingdienst te gaan.

 

app Kinderopvangtoeslag

De belastingdienst heeft in 2020 een app Kinderopvangtoeslag gelanceerd waarmee ouders snel en gemakkelijk wijzigingen aan de belastingdienst kunnen doorgeven. Daarnaast kan de belastingdienst via de app een signaal aan ouders doorgeven, bijvoorbeeld wanneer de kinderopvangtoeslag waarschijnlijk niet meer klopt.

De app is te vinden in de app-stores onder de naam “Kinderopvangtoeslag”.

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.