Wendagen

Enkele weken voordat uw kind naar onze opvang gaat ontvangen ouders een uitnodiging voor een intakegesprek met de pedagogisch medewerker. Na afloop van het intakegesprek maakt de pedagogisch medewerker met de ouders afspraken over het wennen van hun kind. Om het wennen vorm te kunnen geven is het belangrijk dat het intakegesprek minimaal tien dagen voor de plaatsingsdatum plaatsvindt.

De wenperiode biedt niet alleen het kind, maar ook de ouder de gelegenheid om onze kinderdagopvang te leren kennen. Ouders en pedagogisch medewerker kunnen hun verwachtingen naar elkaar duidelijk maken en de ouders kunnen vertrouwen krijgen in de pedagogisch medewerkers. Geleidelijk aan leren kind en ouder, steeds langer van elkaar gescheiden te zijn.

De wenperiodes van een kind met een beperking of stoornis kunnen afwijken van de standaard wenperiode. Dit zal per kind en per situatie verschillen.

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.