Inrichting groepen

Villa Kinderfun is speciaal ingericht voor het opvangen, verzorgen en opvoeden van jonge kinderen. Elke groep heeft een eigen zithoek, eethoek en verschillende speelplekken. Er is een ruime hoeveelheid speelgoed en uitdagend materiaal aanwezig waaruit kinderen zelf kunnen kiezen. De kleuren en decoraties zijn afgestemd op wat de kinderen aanspreekt en overal hangen werkjes die door de kinderen zelf zijn gemaakt.

In de slaapkamers staan stapelbedden. Daar is een rustige sfeer gecreëerd zodat kinderen gemakkelijk kunnen gaan slapen. Wij beschikken over voldoende buitenspeelruimte waar de kinderen kunnen rennen en lawaai maken. Natuurlijk hebben wij ook een buitenspeelruimte met zandbak, speeltoestellen en veel buitenspeelgoed zoals fietsen en steps.

Veilige inrichting in alle ruimtes is een voorwaarde. Dat betekent bijvoorbeeld dat de stopcontacten allemaal zijn afgeschermd, er geen scherpe en harde hoeken aan tafels of kastjes zitten en er geen gevaarlijke spullen in de ruimtes aanwezig zijn. Al ons meubilair en de grote speelelementen zijn gecertificeerd en voldoen aan de wettelijke eisen.

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.