Extra dagen & Ruildagen

 • Extra dagen

  Voor kinderen met vaste opvangdagen bestaat de mogelijkheid om incidenteel extra dagen af te nemen. Deze extra dagen moeten in de voorafgaande week worden aangevraagd, zodat er nog voldoende tijd is om de groepsplanning en het personeelsrooster hierop af te stemmen.

  In de lopende week mogen ook extra dagen aangevraagd worden, minimaal een dag van tevoren, maar die kunnen niet altijd gehonoreerd worden. Dit is afhankelijk van voldoende personele bezetting op de groep en voldoende administratieve bezetting om de aanvraag te verwerken.

  In een enkel geval kan het voorkomen dat alleen op een andere groep plaats is. Dit zal dan met de ouder worden overlegd.

 • Ruildagen

  Ouders hebben contractueel geen recht op het ruilen van dagen, maar incidenteel zullen wij dit wel toestaan.

  Omdat met het uitvoeren van ruilverzoeken veel administratieve handelingen gepaard gaan, worden per geruild dagdeel administratiekosten in rekening gebracht (zie het menu Tarieven).

  Indien wij een verzoek om ruilen van dagen honoreren doen wij dat alleen wanneer er in verhouding tot de beroepskracht-kind-ratio een lage bezetting is op de groep én er nog ten minste één open plek overblijft voor een ouder die een extra dag wil afnemen.

  De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Er kan alleen geruild worden binnen dezelfde kalenderweek. Het is niet mogelijk om een dag van de  ene week te ruilen naar een dag in een andere week.
  • Een verzoek tot ruilen moet u uiterlijk in de voorafgaande week op woensdag doen.
  • Het verzoek moet schriftelijk via e-mail administratie@villakinderfun.nl worden ingediend.
  • Per geruild dagdeel betaalt u administratiekosten.


  Het is aan Villa Kinderfun om te beoordelen of er wel of niet geruild kan worden. Ouders hebben geen recht op het ruilen van dagen. Een verzoek wordt alleen gehonoreerd als het ruilen van dag verantwoord en bedrijfsmatig goed uitvoerbaar is.

 

Contact

Villa Kinderfun
Merwede, 48
8226 NA Lelystad

0320285533

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.